Wil jij jezelf ook af en toe achter het behang plakken...?

Zit jij een beetje vast in de dagelijkse beslommeringen en vraag je je wel eens af of ‘dit het nu is...’? Wil je wel iets veranderen, maar heb je geen idee wat en vooral niet hoe of waar je kan beginnen?

Dan is dit ongetwijfeld een e-book voor jou! 


Hoi! Ik ben Sofie, een enthousiaste 30-er (al ben ik het kantelpunt richting de 40 al gepasseerd) met een passie voor reizen, schrijven, mannen met baarden en gezelschapsspelletjes. En verder een hekel aan koken en routine... 

Daarnaast ben ik ook psychologe en heb ik me verdiept in motivatie, veranderen, burn-out en een beetje de weg kwijt zijn. Waarom? Wel, enkele jaren geleden ben ik zelf de pedalen een beetje kwijt geraakt en vandaag heb ik er mijn job van gemaakt: mensen helpen weer richting te geven aan hun leven. Door erover te schrijven, hen te coachen en gaandeweg verzin ik nog wel enkele manieren... ;-) 

Met dit e-book richt ik mijn pijlen op iedereen die de weg een beetje kwijt is en en nood heeft aan wat richting en ondersteuning.